Vi är
Magasin Sälen

Magasin Sälen är ett livsstilsmagasin med fokus på Sälenfjällen. Vi vill inspirera och informera er om Norra Europas största skidort. Sälen har ett utbud som inte många skidorter slår. 

 

Från hisnande utförsåkning till nybörjarens perfekta preparerade nedfarter. Från hundspann till skoterturer på fjället. Från mat och dryck i världsklass till oemotståndlig shopping.  Från sommarens stora utbud med cykling till höstens vandringsturer. Allt detta vill vi inspirera till på ett skönt och redaktionellt sätt.

 

Vi tar även upp trenderna, profilerna och prylarna. Vi tar upp allt som hör till en aktiv och njutbar fjällsemester. Förutom våra reportage och krönikor finns våra fullpackade sidor med Kalla Fakta, den oumbärliga bibeln för den som letar information om Sälen. 

 

Allt detta har vi förpackat i ett tjockt lyxigt magasin som distribueras över hela Sälen. Du hittar oss över hela Sälenfjällen, i receptioner, hotell, restauranger, skidshopar, bagerier och affärer. Allt som allt på ungefär 90 platser.

 

Vi på redaktionen önskar dig en underhållande läsning och en fin fjällsemester.

 

Magasinet

Gerry Holmström

förlagschef

Gerry Holmström, från Stockholm, grundade Magasin Sälen 2005 efter att ha upptäckt att han ville flytta tillbaka till Sälen där han drev skidskola på 1990-talet. Han är allt i allo på redaktionen. Han fotograferar, skriver, säljer annonser och funderar tillsammans med redaktören på vad som ska vara med i varje nummer.

Annalena Åvik Holmström

redaktionschef och skribent

Annalena koordinerar allt från modeplåtningar till vem vi ska intervjua för att få reda på hur det går med till exempel flygplatsen. Annalena är också den enda riktiga infödda Sälenbon på redaktionen.

Tomas Ring

Art Director

Tomas är redaktionens högste chef när det gäller stil och finess. Tomas har jobbat med många olika livsstilsmagasin och har varit med Magasin Sälen från starten. Ger du honom ett par löpardojjor så kutar han gärna knallhårda pass i fjällmiljö. 

Oskar Nyberg

Annonssäljare & fotograf

.

Kramer

Friskvårdskonsulent

Kramer är friskvårdskonsulenten på magasinet! Han hävdar bestämt att det inte finns något dåligt väder och att man aldrig ångrar en långpromenad på fjället. Kramer tar gärna sin lön i älgben.

Kontakta oss

Allmänt & Annonsering

Info@magasinsalen.se

För annonsering kontakta oss på gerry@magasinsalen.se eller på 070-257 99 94 

Hitta till oss

Sälen, Dalarna

Staffansgården

Magasin Sälen
Sälenvägen 2
780 67 Sälen

Följ oss

Facebook

Magasin sälen

Instagram

Magasin sälen